🗣 22@NETWORK BCN INFORMA 13/09/2021

13 de setembre de 2021

20 ANYS DE 22@ | SOSTENIBILITAT

El pròxim dimarts 21 de setembre a les 9:30h, amb motiu del 20è aniversari del 22@, i del mes de la sostenibilitat a l’associació, hem organitzat un gran esdeveniment pels 20 Anys de 22@, amb experts que debatran sobre salut, ciutat i la importància de la sostenibilitat. Aquest esdeveniment es realitzarà a l’Auditori de la UPC del Campus Diagonal-Besòs, i els espectadors podran assistir tant virtualment com presencialment. Per assistir-hi, tant virtualment com presencialment, és important confirmar l’assistència, ja que les places són limitades. 


22@BREAKFAST | SALUD, CONFORT Y SOSTENIBILIDAD: EL EDIFICIO DEL FUTURO

El próximo jueves 30 de septiembre a las 9h, 22@NETWORK BCN ha organizado el 22@BREAKFAST número 156 sobre como está cambiando el modelo de construcción para crear edificios más saludables, confortables y sostenibles. La arquitectura sostenible es aquella que tiene en cuenta el medio ambiente y que valora la eficiencia de los materiales y de la estructura de construcción, los procesos de edificación, el urbanismo y el impacto que los edificios tienen en la naturaleza y en la sociedad.

22@WEBINAR | INTELIGENCIA ARTIFICIAL & MACHINE LEARNING: RETOS TECNOLÓGICOS Y CASOS DE USO

El próximo jueves 16 de setiembre a las 12h, 22@NETWORK BCN organiza un webinar, juntamente con HPE, que se centrará en retos tecnológicos y casos de uso de la inteligencia artificial y el machine learning. En esta ponencia, Francisco Yáñez, Consultor Preventa de HPE, hablará sobre algunos casos prácticos de proyectos de Inteligencia Artificial en distintos sectores como el bancario o la fabricación.


22@WEBINAR | PRESENTACIÓN DEL PROGRAMA 22@ INNOVATION TRACK

La Comisión de Talento de 22@NETWORK BCN ha organizado el próximo jueves 23 de septiembre a las 10h, un webinar para presentar su programa práctico de formación en metodologías ágiles (design thinking, lean startup, design sprint) de innovación para la resolución de retos reales de empresas del 22@. El curso utiliza la metodología Innovation Flow de SDLI, probada en múltiples organizaciones internacionales, tanto del sector público como privado.


22@WEBINAR | PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA D’ACREDITACIÓ DE CONSELLERES I DIRECTIVES DE L’ODEE DE LA CAMBRA DE COMERÇ

El pròxim dimarts 28 de setembre a les 12h, la Comissió de Dones en Valor presentarà, juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, la plataforma d’acreditació de conselleres i directives de l’ODEE de la Cambra de Comerç de Barcelona, que permetrà potenciar equips de direcció i consells d’administració amb una presència equilibrada d’homes i de dones.


22@WEBINAR | L’IMPACTE I LA INNOVACIÓ SOCIAL, FACTORS CLAUS PER AL DESENVOLUPAMENT DEL DISTRICTE

El pròxim dimecres 6 d’octubre a les 12h, la Comissió RSC de 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar que tractarà l’impacte i la innovació social com a factors claus per al desenvolupament del districte i com la comunitat del 22@NETWORK BCN pot participar per fer-ho possible.


22@WEBINAR | ARQUITECTURAS CLOUD NATIVE: OLVÍDATE DEL IT Y CÉNTRATE EN TU NEGOCIO

El próximo jueves 7 de octubre a las 12h, 22@NETWORK BCN, ha organizado conjuntamente con PUE un webinar sobre arquitecturas de cloud native. Durante este webinar, Ramon de la Rosa, Cloud & Big Data Architect en PUE, nos explicará y analizará la mejor forma de diseñar nuestras aplicaciones para hacer uso de los servicios gestionados y serverless, que nos ofrecen la posibilidad de ahorrarnos costes.

AMPLIAMOS EL 20% DE DESCUENTO EN EL PROGRAMA 22@ INNOVATION TRACK HASTA EL 15 DE SEPTIEMBRE

El 22@ Innovation Track es un curso de acompañamiento a la innovación diseñado para equipos creativos de empresas de Barcelona. Este curso lo hemos lanzado des de 22@NETWORK BCN, en colaboración con Valkiria y Sdli. ¡Inscríbete ahora y consigue un 20% de descuento!

LUKE TREASURE, DIRECTOR I RESPONSABLE NACIONAL DE CONSTRUCCIÓ I PROJECT MANAGEMENT A HINES, ÉS NOMENAT PRESIDENT DE LA COMISSIÓ D’EMPRESA I MEDI AMBIENT

La comissió d’empresa i medi ambient ha estat en pausa degut al procés de selecció de nova presidència. Finalment, s’ha nomenat a Luke Treasure, Director i Responsable Nacional de Construcció i project management a Hines, com a president de la comissió. S’ha proposat canviar el nom de la comissió per a “Sostenibilitat i Medi Ambient”.


EL NOU BUS X1 CONNECTARÀ GLÒRIES I FRANCESC MACIÀ, MILLORANT AIXÍ LA CONNECTIVITAT DEL DISTRICTE 22@

Celebrem la posada en marxa del nou Bus X1, el bus exprés que connectarà Glòries i Francesc Macià, ja que dona resposta a les nostres reivindicacions de millora la connectivitat del 22@ preveient l’increment de persones que viuran i treballaran al 22@ en els anys vinents.


CLASSES DE MINDFULNESS ONLINE EN CATALÀ by Ànima Mindfulness

SECURITY TRAINING DAY: SC-900 MICROSOFT SECURITY, COMPLIANCE AND IDENTITY FUNDAMENTALS by PUE


OBERTURA PRESENTACIÓ CANDIDATURES ALS PREMIS IL3-UB A LA INNOVACIÓ EN FORMACIÓ CONTÍNUA by IL3

¿CREES QUE LA INNOVACIÓN ES SOLO PARA LAS GRANDES EMPRESAS? by UPF


NOU OPEN TALENT SOBRE HIDROGEN by UPC School

¿Y SI JUNTOS LOGRÁSEMOS ACTIVAR ACCIONES Y CAMBIOS PARA ALCANZAR LOS ODS EN BARCELONA? by BCD

22@NETWORK BCN PARTNERS WITH THE MELTINLAB SUMMIT

As a partner, we have 30 free invitations for the 22@ associates! If you are interested, please email your FULL NAME + EMAIL + COMPANY to hello@spitche.com.
The 22@ community also has access to a 50% discount on the tickets (10€ instead of 20€ for a full-day event) with this code: COMUNIDAD22@

Un món d’avantatges exclusius per a la comunitat 22@NETWORK BCN.

Registra’t i aprofita els descomptes!

I’M IN!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s’inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l’Associació d’Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid’empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d’aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l’adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l’Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.